Eén gebruikersinterface. Vele voordelen.

Het efficiënt beheren van een wagenpark en zicht houden op alle relevante details is een hele uitdaging. Neem het zekere voor het onzekere. Gebruik de Fleetboard Cockpit, die alle door u bestelde services combineert in een overzichtelijke, intuïtieve gebruikersinterface. Hierdoor kunt u alle details in het oog houden en gegevens over chauffeurs, voertuigen, opleggers en opdrachten op elk gewenst moment oproepen. Voor minder complexiteit en volledige transparantie.

Uw voordelen

Volledige transparantie.

Profiteer van een aanzienlijk sneller en efficiënter chauffeurs-, voertuig- en opdrachtmanagement – dankzij de ideale interactie van alle relevante data in één gebruikersinterface.

Intuïtieve bediening.

Kom sneller op uw bestemming aan – met behulp van een overzichtelijke, intuïtieve gebruikersinterface.

Individuele aanpassing.

Werk efficiënter met de verschillende, door de gebruiker gedefinieerde opties in Fleetboard Cockpit.

Voor snelle toegang.

Gebruikersinterface: toegang tot alle applicaties.

Via de Cockpit hebben gebruikers gelijktijdig toegang tot alle bestelde Fleetboard applicaties.

Door de gebruiker gedefinieerd: voor individuele wensen.

De weergave van alle services en applicaties is individueel instelbaar. Daarbij kan de grootte, plaats en het weergeven van functies of de volgorde van de informatie worden aangepast.

Zoek- en filterfuncties: informatie op aanvraag.

De zoek- en filterfunctie geeft vlot antwoord op uw aanvragen en maakt het mogelijk de gewenste informatie razendsnel te vinden.

Bestandsformaten: eenvoudig op te slaan.

Om data in andere programma's verder te verwerken of te versturen naar de chauffeurs, kunt u alle benodigde informatie eenvoudig opslaan als PDF- of CSV-bestand.

Eisen

Truck Data Center

De Fleetboard boordcomputer Truck Data Center verzendt voertuiginformatie naar de Fleetboard servers. De Cockpit zorgt op elk gewenst moment voor toegang tot alle relevante data.

Meer oplossingen voor Cockpit

Fleetboard Fleet.app

De Cockpit onderweg: houd zicht op uw wagenpark – waar dan ook en op elk moment.

Nieuwe Cockpit releases

De nieuwste update van onze Cockpit Client biedt een aantal vernieuwingen met betrekking tot Mercedes-Benz Trucks Uptime, Logistics Management en Mapping.

Fleetboard Inzetanalyse en Reports

Bespaar tot wel 15 procent brandstof – met de Fleetboard Inzetanalyse en Reports.

Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload

Tijd en mankracht besparen: automatisch alle relevante chauffeurs- en massageheugendata opslaan – regelmatig, DEKRA-gecertificeerd en conform alle wetgeving – met behulp van de Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload.

Fleetboard Tijdregistratie

Geeft een overzicht van reeds geregistreerde en alle overige ritten, rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Zet uw personeel nog efficiënter in – met Fleetboard Tijdregistratie.

Fleetboard Mapping en Rittenregistratie

Behoud het overzicht: uw gehele wagenpark op één kaart – Fleetboard Mapping geeft de status en positie van uw voertuigen weer.