Van de weg op uw scherm.

Een brandstofbesparende, anticiperende rijstijl zit niet in ieders haarvaten. Om een wagenpark efficiënt te managen, is dat echter wel een vereiste. De individuele rijstijl van uw chauffeurs is van invloed op de slijtage, het brandstofverbruik en de kans op ongelukken – de Fleetboard Inzetanalyse maakt dit voor u inzichtelijk. Deze analyse kunt u als uitgangspunt nemen om uw wagenpark veiliger en zuiniger te maken. Ook kunt u hiermee vergelijkingen maken op basis van een eerlijk beoordelingssysteem.

Uw Voordelen

Optimaliseer het verbruik.

Minder luchtvervuiling, meer brandstof in de tank: een optimaal brandstofverbruik loont. Profiteer van tot wel 15% lager brandstofgebruik en een lagere Co2 uitstoot.

Minder slijtage.

Wees zuinig op uw voertuigen en breng de kosten voor onderhoud en reparaties omlaag. Door een rijstijl te stimuleren die onnodige slijtage voorkomt.

Kom veilig aan.

Ga na hoe defensief de rijstijl van uw chauffeurs is. Hierdoor kunt u het ongevallenrisico voor uw wagenpark verlagen.

Gebruiksinformatie. Verbeter rijstijlen.

Rijstijlbeoordeling: eerlijke vergelijkingen. Verbeterde efficiëntie.

Gebruiksvriendelijk, gedetailleerd en objectief: de Inzetanalyse evalueert uw chauffeurs aan de hand van een beoordelingssysteem van 1 tot 10, de hoogste beoordeling. Onafhankelijk van de moeilijkheidsgraad en het merk van uw voertuigen. Maak optimaal gebruik van informatie over brandstofverbruik, snelheden, stoptijden met draaiende motor, stopplaatsen en nog veel meer.

Gedetailleerde analyses: meer gegevens. Meer opties.

Maken de Actros, Antos of Arocs deel uit van uw wagenpark? Dan kunt u parameters van innovatieve ondersteuningssystemen voor chauffeurs, zoals EcoRoll en Kick-Down, in uw Inzetanalyse integreren. Voor nog nauwkeurige analyses en nog meer besparingsmogelijkheden.

Reports: meet u met de besten.

Concrete resultaten: met Fleetboard Reports. Deze vullen uw Inzetanalyse aan met een compacte analyse van alle beschikbare gegevens online. Zo krijgt u een goed beeld van de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen maand. Ook kunt u de prestaties van uw chauffeurs vergelijken met die van andere wagenparken.

Eisen

Truck Data Center

Voor een optimaal gebruik van de Fleetboard Inzetanalyse tools hebt u het Truck Data Center nodig, de boordcomputer. Deze boordcomputer is geïntegreerd met de digitale tachograaf en biedt op elk gewenst moment toegang tot relevante chauffeursgegevens.

Referenties

Wiedmann & Winz GmbH

“Trucks leveren een schat aan gegevens op. En de mogelijkheden die gegevens van het Fleetboard systeem u bieden zijn vrijwel eindeloos.”

Dr. Micha Alexander Lege, Managing Director

Deze oplossingen zijn een aanvulling op Inzetanalyse en Reports

Fleetboard Driver.app

Informatie over een zuinige rijstijl, rij- en rusttijden en nog veel meer – direct verzonden naar uw smartphone door de Driver.app.