Beheer uw wagenpark terwijl u onderweg bent.

U bent niet altijd op kantoor. Toch wilt u ook controle houden over uw wagenpark als u onderweg bent. Met de Fleetboard Fleet.app ontvangt u de individuele gegevens van Fleetboard Voertuigmanagement en Logistics Management, en de diensten Timemanagement en Mapping rechtstreeks op uw smartphone. Hierdoor kunt u ritten op elk moment en vanuit elke locatie optimaliseren. Ook kunt u contact leggen met uw voertuigen en chauffeurs.

Uw Voordeel

Mobiel beheer.

Behoud op elk moment het overzicht op uw wagenpark en reageer flexibel terwijl u onderweg bent. Met de Fleet.app op uw smartphone.

Voor flexibele wagenparkbeheerders.

Tracking: live in het oog houden.

Met de Fleet.app kunnen wagenparkbeheerders ritten live op hun mobiele telefoon volgen.

Data vastleggen: analyseer de rijstijl.

Aan de hand van data die op basis van de Inzetanalyse zijn vastgelegd kunt u conclusies trekken over de rijstijl van de chauffeurs.

Communicatie: altijd contact houden.

De Messaging-functie maakt rechtstreekse uitwisseling van informatie tussen de planner en de chauffeur mogelijk.

Overzicht: de activiteiten in één oogopslag.

Met de data uit de module Timemanagement houden de planners zicht op de rij- en rusttijden van hun chauffeurs.

Dealers: op de kaart.

De vestigingen van de dealers kunnen op de Mapping-kaart worden weergegeven.

Eisen

Smartphone

De Fleet.app is beschikbaar voor iOS en Android.<br/> <br/> iOS-versie: voor het gebruik van de app hebt u iOS-versie 4.3.2 of hoger nodig. De Mapping-functie wordt gegarandeerd voor iOS-versie 6 en hoger.<br/> <br/> Android-versie: voor het gebruik van de app hebt u Android-versie 4.1 of hoger nodig.

Fleetboard diensten

Na het bestellen van de diensten Fleetboard Inzetanalyse, Messaging, Tijdregistratie en Mapping kunt u de bijbehorende data opvragen via de app.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op de Fleet.app

Fleetboard Inzetanalyse

Stimuleer met de Fleetboard Inzetanalyse een rijstijl die onnodige slijtage voorkomt en profiteer van een brandstofbesparing tot wel 15 procent en minder CO2-uitstoot.

Fleetboard Tijdregistratie

Nieuwe perspectieven voor een betere planning: gebruik de data van de rij- en rusttijden om uw chauffeurs efficiënt in te zetten.

Fleetboard Messaging

Met Fleetboard Messaging kunt u berichten en adressen met een geocode naar uw chauffeurs sturen – zo verkrijgt u de beste toegang tot professioneel Logistics Management.

Fleetboard Mapping

Behoud het overzicht: uw gehele wagenpark op één kaart – Fleetboard Mapping geeft de status en positie van uw voertuigen weer.