Uitgebreid inzicht. Veelzeggende analyses.

De boordcomputer voor alle Fleetboard diensten: het Fleetboard Truck Data Center vormt het hart van de connected truck. Als slimme connectiviteitsmodule controleert het Truck Data Centre continu de status van de voertuigsystemen en verzendt het data in real time. De voordelen voor uw bedrijf zijn overduidelijk: u krijgt een uitgebreid inzicht in uw wagenpark met veelzeggende analyses en toegang tot compleet nieuwe connectiviteitsoplossingen, producten en services.

Toegerust voor de toekomst.

Voertuigdata in real time.

Het Truck Data Center ontvangt data van sensoren die in de truck zijn aangebracht en evalueert deze informatie voor verschillende applicaties.

Communicatie met de buitenwereld.

De Fleetboard boordcomputer communiceert met de infrastructuur en andere instanties die betrokken zijn bij het logistieke proces.

Eisen

Fleet Management Interface

Zowel het Truck Data Center 7 (FB Card) als de volgende generatie, het Truck Data Center 7 (FB Card)_Gen2, kunnen achteraf worden ingebouwd in voertuigen met overeenkomstige voertuigelektronica. Bij voertuigmerken van externe fabrikanten moet er rekening mee worden gehouden dat de voertuigen over een seriële, EU-gestandaardiseerde FMS-interface beschikken. Anders kunnen er geen Fleetboard Services worden aangeboden.

AANDRIJVING

Houd er rekening mee dat Fleetboard Services via het Truck Data Center 7 (FB Card) en het Truck Data Center 7 (FB Card)_Gen2 alleen voor dieselvoertuigen van andere fabrikanten kunnen worden aangeboden

Deze oplossingen zijn een aanvulling op Truck Data Center

Fleetboard diensten

Gebruik het Truck Data Center als basis voor alle connectiviteitsoplossingen uit de omvangrijke Fleetboard portfolio.

Fleetboard Manager App

Uw kennismaking met connectiviteit: de Manager App biedt u waardevolle informatie over uw wagenpark – eenvoudig, snel en gratis.

Fleetboard DispoPilot.guide

Vergemakkelijk de dagelijkse werkzaamheden van uw chauffeurs: logistiek, communicatie, navigatie en apps allemaal via één tablet in het voertuig.