Bespaar tijd. Genereer data.

Gegevens archiveren conform alle toepasselijke wetten kost tijd en mankracht. We zijn wettelijk verplicht chauffeurskaarten om de 28 dagen uit te lezen, op te slaan en te archiveren, en het massageheugen om de 90 dagen op te slaan. Met de Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload kunt u relevante data op afstand vanuit externe locaties lezen, verzenden en opslaan. Voldoe moeiteloos aan de wettelijke verplichting documentatie te verstrekken – DEKRA-gecertificeerd, geautomatiseerd en eenvoudig vanuit uw centrale kantoor.

Uw Voordelen

Data veilig opslaan. Direct doorgaan met werken.

Het lezen, opslaan en archiveren van de chauffeurskaart en het massageheugen aanzienlijk versnellen – door de data op afstand vanuit externe locaties te lezen.

Voldoe aan alle wetgeving. Volledig automatisch.

Beperk de rompslomp om te voldoen aan de wettelijke verplichting documentatie te verstrekken en data te archiveren – met automatische downloads.

Vereenvoudig de facturering.

Bespaar tijd en kosten bij het verrekenen van kosten: wij verstrekken u de belangrijkste data die u nodig hebt – Om te downloaden of te importeren in uw systeem.

Aan de regelgeving voldoen is eenvoudig.

Downloads: op tijd en betrouwbaar.

De Massageheugendownloads worden gemonitord en – afhankelijk van het geconfigureerde tijdsinterval – uiterlijk om de 90 dagen volledig automatisch uitgevoerd, conform de wettelijke voorschriften. Ook de gegevens van de chauffeurskaart kunt u eenvoudig en automatisch om de 28 dagen opvragen. Of nog eerder, afhankelijk van de boordcomputer en de geconfigureerde instelling.

Archiveren: zonder extra werkzaamheden.

De gegevens van het massageheugen en de chauffeurskaart worden minimaal 12 tot 36 maanden opgeslagen op de Fleetboard server. Deze consequente archivering van alle data zorgt ervoor dat aan alle wettelijke eisen voor archivering en opslag wordt voldaan.

Lokale opslag: in slechts enkele klikken.

De gegevens van de chauffeurskaart en het massageheugen worden moeiteloos op de lokale computer opgeslagen. Ook hebt u de mogelijkheid informatie te evalueren met behulp van gangbare analysetools.

Eisen

Truck Data Center

De Fleetboard boordcomputer, Truck Data Center, verzendt informatie vanuit het voertuig naar de Fleetboard Cockpit. Deze boordcomputer is geïntegreerd met de digitale tachograaf en biedt op elk gewenst moment toegang tot alle relevante data.

Digitale tachograaf

Voor beide services is een digitale tachograaf nodig, die u vanuit externe locaties kunt downloaden.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op de Chauffeurskaart- en Massageheugendownload

Fleetboard Cockpit

Uw Chauffeurskaart- en Massageheugendownload eenvoudig aansturen met behulp van de Fleetboard Cockpit. Profiteer daarnaast van een gedetailleerde analyse van uw gegevens en van een overzichtelijke weergave van de resultaten.

Fleetboard Tijdregistratie

Geeft een overzicht van reeds geregistreerde en alle overige ritten, rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Zet uw personeel nog efficiënter in – met Fleetboard Tijdregistratie.