Benut uw mogelijkheden optimaal. Voldoe aan de regels.

Wettelijke voorschriften voor rij- en rusttijden kennen een zero tolerance-beleid. Elke overtreding leidt tot een boete. Tegelijkertijd is het optimaal benutten van uw wagenpark cruciaal voor uw concurrentiepositie. De dienst Fleetboard Tijdregistratie geeft u een gedetailleerd overzicht van de rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Ook kunt u informatie bekijken over de start van een dienst, kortere rusttijden en langere rijtijden, de geschatte resterende rijdtijd en nog veel meer. Tijdregistratie is de ideale gegevensbasis om ritten efficiënt te plannen en tegelijk te voldoen aan alle regelgeving.

Uw voordelen

Voorkom boetes op eenvoudige wijze.

Voorkom boetes: bekijk alle eerdere en huidige activiteiten van chauffeurs in een handig overzicht en voldoe moeiteloos aan alle wettelijke voorschriften.

Plan ritten efficiënt.

Zet uw chauffeurs nog efficiënter in en plan uw opdrachten op basis van reeds registreerde en alle overige rij-, werk- en rusttijden.

Een onmisbare basis: gedetailleerde informatie.

Alle tijdregistraties in één oogopslag.

De dienst Fleetboard Tijdregistratie toont de start van een dienst, werk-, rij-, en rusttijden evenals kortere rusttijden en langere rijtijden – dit alles op een overzichtelijke manier in uw cockpit. Overtredingen worden automatisch gemarkeerd. De geschatte resterende rijtijden worden aangegeven.

CSV-export: Directe overdracht van feiten.

Alle Tijdregistratiedata kunt als een CSV-rapport downloaden en desgewenst in een gewoon Office- of tekstverwerkingsprogramma bewerken.

Eisen

Truck Data Center

Voor het gebruik van de dienst Fleetboard Tijdregistratie hebt u hetTruck Data Center nodig, de boordcomputer. Deze boordcomputer is geïntegreerd met de digitale tachograaf en biedt op elk gewenst moment toegang tot relevante chauffeursgegevens.

Digitale tachograaf

Naast de boordcomputer is een digitale tachograaf met een D8 interface nodig.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op Tijdregistratie

Fleetboard Cockpit

Profiteer van Fleetboard Cockpit, waarmee u uw data van de Fleetboard diensten snel en gedetailleerd kunt analyseren en de resultaten overzichtelijk kunt weergeven.

Chauffeurskaart- en Massageheugendownload

Tijd en mankracht besparen: automatisch alle relevante chauffeurs- en massageheugendata opslaan – regelmatig, DEKRA-gecertificeerd en conform alle wetgeving – met behulp van de Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload.

Fleetboard Mapping

Behoud het overzicht: uw gehele wagenpark op één kaart – Fleetboard Mapping geeft de status en positie van uw voertuigen weer.

Fleetboard Consulting

Blijf in uw vertrouwde omgeving: met Fleetboard kunt u alle Tijdregistratiedata in uw eigen logistieke software importeren.