Een vraagbaak voor chauffeurs.

Waar uw chauffeurs ook naar op weg zijn – ze hebben informatie nodig waar ze zich precies bevinden. Voor het eerst biedt de Fleetboard Driver.app chauffeurs rechtstreeks toegang tot data van de diensten Fleetboard Timemanagement en Inzetanalyse, waardoor ze gemotiveerd en fit blijven.

Uw Voordelen

Lagere brandstofkosten.

Directe feedback is handig: uw chauffeurs ontvangen feedback over hun zuinige rijstijl. Hierdoor kunnen ze zich een optimale rijstijl aanmeten en bijdragen aan verlaging van de brandstofkosten.

Voldoen aan wettelijke bepalingen tijdens de rit.

Profiteer van een overzicht van de huidige rij- en rusttijden. Hierdoor kunt u uw chauffeurs ondersteunen bij de naleving van alle wettelijke bepalingen.

Alle nuttige informatie. In één app.

Time Manager: altijd zicht op rij- en rusttijden.

De Time Manager geeft chauffeurs op elk gewenst moment inzicht in de huidige of wekelijkse rij- of rusttijden, en waarschuwt wanneer de chauffeur moet pauzeren.

Performance Coach: eerlijke beoordelingen voor betere prestaties.

De Performance Coach informeert chauffeurs over de beoordeling van hun rijstijl en verstrekt nadere gegevens over de laatste ritten.

Mijn Truck: up-to-date informatie.

De functie Mijn Truck voor Mercedes-Benz voertuigen biedt u alle informatie over uw eigen voertuig. Mijn Truck geeft de huidige kilometerstand en de PPC-waarden weer en informeert u over het AdBlue- en dieselniveau van de truck.

Verschillende taalversies: voor chauffeurs over de hele wereld.

De Fleetboard DispoPilot.app is beschikbaar in 24 talen.

App: gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.

De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store voor chauffeurs in EU 29. Voor deze app hoeven chauffeurs alleen in Fleetboard Cockpit geactiveerd te zijn voor gebruik.

Eisen

Apparaat

Om de app te gebruiken hebt u een Android-apparaat, smartphone of tablet nodig.

Fleetboard diensten

De diensten Fleetboard Inzetanalyse en Tijdregistratie hebt u nodig om van de app gebruik te maken en moet u bestellen bij het centrale logistieke kantoor. Vervolgens kunnen chauffeurs geactiveerd worden.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op de Driver.app

Fleetboard Tijdregistratie

Nieuwe perspectieven voor een betere planning: gebruik de data van de rij- en rusttijden om uw chauffeurs efficiënt in te zetten.

Fleetboard Inzetanalyse

Ontdek ongekende mogelijkheden voor optimalisering – met de data van uw chauffeurs en van de Fleetboard Inzetanalyse.