Begin elke dag niet helemaal opnieuw.

Voor elke opdracht het wiel opnieuw uitvinden kost veel tijd. Of het nu gaat om levensmiddelen of gevaarlijke stoffen, in de distributie of het vervoer binnen steden: in elke sector zijn er terugkerende processen die vragen om vereenvoudiging. Maak de planning en verwerking uw opdrachten nog efficiënter en benut de mogelijkheden voor optimalisering binnen de hele transportketen – met Fleetboard Logistics.

uw voordelen

Behoud het overzicht.

Verbeter uw transportplanning en houd controle over al uw opdrachten.

Documenteer alle processen.

Zorg voor volledige documentatie: digitaliseer al uw opdrachten.

Foutloze communicatie.

Ritten bepalen met duidelijke instructies loont: verminder het aantal fouten door vereenvoudigde communicatie.

Opdrachten eenvoudiger op elkaar afstemmen.

Afgebakende workflows: betere planning van transporttaken.

Workflows zorgen ervoor dat chauffeurs optimale instructies ontvangen. Ze kunnen opdrachten verwerken door de individuele processtappen te bevestigen en waar nodig met het centrale kantoor communiceren door middel van gratis sms-berichten.

Statusberichten: informatie nauwkeurig vastleggen.

Statusberichten kunnen voor de transporttaak flexibel en afzonderlijk worden geconfigureerd. Hierdoor kunnen chauffeurs informatie per opdracht, rit of pakket registeren.

Verzending: rechtstreeks op de pc.

Met Fleetboard Logistics kunt u transporttaken efficiënter plannen en coördineren. Via de Fleetboard Cockpit of eigen transportsoftware van uw bedrijf.

Eisen

Truck Data Center

Voor het gebruik van de dienst Fleetboard Logistics hebt u de boordcomputer Truck Data Center nodig.

Fleetboard Cockpit

Fleetboard Cockpit verstrekt informatie in één oogopslag en vormt de basis voor alle analyses, evaluaties en informatie.

Fleetboard DispoPilot.guide of DispoPilot.app

Voor de dienst Fleetboard Logistics hebt u de Fleetboard DispoPilot.guide of een Android-apparaat met de DispoPilot.app nodig.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op Logistics

Fleetboard Consulting

Profiteer van oplossingen op maat. Fleetboard Consulting ontwikkelt samen met u individuele workshops, die optimaal zijn afgestemd op de eisen van uw bedrijf. Bij de integratie van onze diensten in uw software krijgt u ondersteuning van experts.

Fleetboard Mapping

Volg de posities van uw voertuigen en kijk of uw rit op schema ligt.