Begeleid door experts.

Om uw Fleetboard telematicasysteem optimaal te benutten, bieden wij u een integrale aanpak van uw transportprocessen. Gecertificeerde Fleetboard adviseurs met grondige voertuig- en IT-kennis en diepgaande knowhow van de branche voeren een gerichte analyse uit op basis van uw processen en eisen. We begeleiden u bij elke stap: van projectmanagement en live tests in de pilotfase tot de definitieve roll-out. Op deze manier wordt Fleetboard naadloos in uw bestaande IT-omgeving geïntegreerd.

Het Fleetboard adviseringsproces**.

Analyse

Als eerste stap houden we samen met u uw wagenpark en transportprocessen tegen het licht en brengen we uw eisen in kaart. In het kader van ons projectmanagement is er een speciale vaste contactpersoon voor u beschikbaar.

Uitvoering

Op basis van de analysefase ontwikkelen we samen met u een roll-out plan en voeren we de besproken eisen uit.

Pilotfase

De eerste live tests in uw bedrijfsomgeving en een evaluatiedag met geselecteerde gebruikers om te kijken welke processen soepel verlopen en welke processen optimalisatie vereisen.

Roll-out

Wij configureren de eindapparatuur in uw voertuigen en stellen deze in werking. Om te zorgen voor een probleemloze bediening, ontvangen uw medewerkers een training op maat.

Bedrijf

Vanaf nu bent u verbonden en gebruikt u Fleetboard dagelijks om uw bedrijfsvoering te verbeteren. Onze connectiviteitsexperts zullen u zo nodig graag nog verder begeleiden dan dit project.