Integreer onderaannemers. Vereenvoudig processen.

Hoe groter het netwerk, hoe gecompliceerder de coördinatie en communicatie: de kans op fouten is groot. Vereenvoudig de aansturing en integreer uw onderaannemers naadloos in uw transportprocessen. Met de Fleetboard DispoPilot.app voor Android smartphones en tablets kunt u uw logistieke processen flexibel en dynamisch vormgeven. Zorg voor een perfecte verwerking van opdrachten – ongeacht het apparaat of voertuig.

Uw Voordelen

Flexibel opdrachten plaatsen.

Integreer uw onderaannemers eenvoudig en snel in uw transportprocessen – flexibel en zonder extra hardware.

Voorkom misverstanden.

Ritten bepalen met duidelijke instructies loont: verminder het aantal fouten in het transportproces via vereenvoudigde communicatiemiddelen en vooraf bepaalde workflows.

Documenteer alle processen.

Zorg voor volledige documentatie: digitaliseer al uw opdrachten.

Verwerk transporten via app.

Opdrachten: verwerking op basis van workflows.

Met de DispoPilot.app voor de dienst Fleetboard Logistics kunt u opdrachten rechtstreeks naar het apparaat sturen. Uw chauffeurs verwerken deze opdrachten volgens vooraf bepaalde workflows.

Communicatie: eenvoudig en rechtstreeks.

Met de DispoPilot.app kan de chauffeur sms-berichten verzenden en ontvangen, en adressen met een geocode rechtstreeks in het navigatiesysteem importeren.

App: gratis verkrijgbaar in de Google Play Store.

De app is gratis verkrijgbaar in de Google Play Store voor chauffeurs in EU 29. Voor deze app hoeven chauffeurs alleen in Fleetboard Cockpit geactiveerd te zijn voor gebruik.

Eisen

Logistics of Messaging

Voor het gebruik van de Fleetboard DispoPilot.app hebt u een van de volgende twee Fleetboard diensten nodig: Logistics Management of Messaging.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op de DispoPilot.app

Fleetboard DispoPilot.guide

Gebruik een chauffeurstablet die Fleetboard Logistics Management, communicatie en navigatie combineert: de DispoPilot.guide is een veelzijdige, verwijderbare tool voor uw chauffeurs.

Fleetboard Consulting

Blijf in uw vertrouwde omgeving: Fleetboard Consulting werkt met u samen om workflows op maat te ontwikkelen en deze te integreren in uw IT. Individueel aangepast en afgestemd op uw specifieke eisen – voor een optimale verwerking van opdrachten.