Alle data. In één systeem.

Gedetailleerde gegevens over uw trucks en opleggers worden in verschillende systemen opgeslagen. Vooral als opdrachten niet volgens plan worden verwerkt, is het lastig het overzicht te bewaren. Breng daarom alle relevante informatie op één punt samen om uw wagenpark efficiënter te coördineren. Fleetboard Trailerdata koppelt relevante truck- en opleggerdata aan elkaar en biedt u volledige transparantie met betrekking tot uw complete wagenpark – in één oogopslag in Fleetboard Cockpit.

Uw voordelen

Combineer efficiënt. Overzie de situatie snel.

Vind snel alle relevante informatie over uw trucks en opleggers: Trailerdata biedt u de ideale basis om een algemeen overzicht te krijgen.

Ontvang incidenten onmiddellijk. Reageer snel.

Behoud de controle: met Trailerdata hebt u altijd zicht op de laatste incidenten en kunt daar op elk gewenst moment op reageren terwijl de rit wordt voortgezet.

Verstrek de juiste documentatie. Voldoe aan wettelijke bepalingen.

Kom moeiteloos uw wettelijke verplichting na om documentatie te verstrekken. De module Trailerdata geeft de koelgegevens in uw Fleetboard Cockpit weer. Daarnaast is de traceerbaarheid van de koelketen gegarandeerd.

Vraag eenvoudig informatie op. Voeg data probleemloos samen.

Bespaar tijd op ingewikkelde en aparte verbindingen naar Trailer Telematics Service Providers (TTSP's):  met Fleetboard kunt u informatie over uw opleggers via één interface opvragen bij onze partners Cargobull Telematics of Krone Telematics.

Opleggers efficiënt beheren.

Statusberichten: weten wat er aan de hand is.

Wat gebeurt er op dit moment in uw trucks en opleggers? Trailerdata geeft statusberichten door, bijvoorbeeld over het contactslot, de snelheid, deurstatus en kilometerstand.

Gedetailleerd overzicht: zorg dat alles werkt.

Hoe zit het met uw opleggers? Fleetboard Trailerdata geeft u alle relevante informatie, ingedeeld als status-, technologie- en koelgegevens. Om uw koelketens te bewaken kunt u de binnentemperatuur van uw opleggers in selecteerbare tijdvakken grafisch weergeven.

Sterke samenwerkingspartners

Trailer Telematics Service Providers (TTSP's) zijn verantwoordelijk voor het verzamelen en verzenden van opleggerdata.

 

Cargobull Telematics

Meer

Krone Telematics

Meer

Fleetboard Trailer ID

Oplegger-identificatie. Weten welke oplegger is aangekoppeld.

Welke oplegger is onderweg met welke truck? Fleetboard Trailer ID koppelt de oplegger-identificatie aan de chauffeur, het voertuig en opdrachtgegevens.

Eisen voor Fleetboard Trailerdata

Truck Data Center

Voor de dienst Fleetboard ID hebt u de Fleetboard boordcomputer Truck Data Center nodig.

Fleetboard Cockpit

Voor het koppelen en weergeven van data van opleggers aan Trailerdata en ID is Fleetboard Cockpit, versie 1.21 of hoger vereist.

Trailer-telematica

Naast een lopend contract met Fleetboard, hebt u ook een contract met een van de door Fleetboard ondersteunde Trailer Telematics Service Providers (TTSP's) nodig voor de dienst Trailerdata. Schmitz Cargobull Telematics en Krone Telematics zijn samenwerkingspartners van Fleetboard.

Deze oplossingen zijn een aanvulling op Trailer

Fleetboard Logistics

Manage uw opdrachten efficiënter – met Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping

Breng de posities van uw trucks en opleggers nauwkeurig in kaart – met Fleetboard Mapping.