Services

Fleetboard Inzetanalyse en Reports

Bespaar tot wel 15 procent brandstof – met de Fleetboard Inzetanalyse en Reports.

Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload

Tijd en mankracht besparen: automatisch alle relevante chauffeurs- en massageheugendata opslaan – regelmatig, DEKRA-gecertificeerd en conform alle wetgeving – met behulp van de Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload.

Fleetboard Tijdregistratie

Geeft een overzicht van reeds geregistreerde en alle overige ritten, rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Zet uw personeel nog efficiënter in – met Fleetboard Tijdregistratie.

Fleetboard Trailer (ID en Data)

Fleetboard Trailerdata koppelt alle truck- en opleggerdata aan elkaar en biedt u volledige transparantie met betrekking tot uw complete wagenpark.

Fleetboard Logistics

Manage uw opdrachten efficiënter – met Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping en Rittenregistratie

Behoud het overzicht: uw gehele wagenpark op één kaart – Fleetboard Mapping geeft de status en positie van uw voertuigen weer.

Hardware

Truck Data Center

Het Fleetboard Truck Data Center vormt het hart van de connected truck. Als slimme connectiviteitsmodule controleert het Truck Data Centre continu de status van de voertuigsystemen en verzendt het data in real time.

Fleetboard DispoPilot.guide

Gebruik een chauffeurstablet die Fleetboard Logistics Management, communicatie en navigatie combineert: de DispoPilot.guide is een veelzijdige, verwijderbare tool voor uw chauffeurs.