Services

Fleetboard Inzetanalyse en Reports

Bespaar tot wel 15 procent brandstof – met de Fleetboard Inzetanalyse en Reports.

Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload

Tijd en mankracht besparen: automatisch alle relevante chauffeurs- en massageheugendata opslaan – regelmatig, DEKRA-gecertificeerd en conform alle wetgeving – met behulp van de Fleetboard Chauffeurskaart- en Massageheugendownload.

Fleetboard Tijdregistratie

Geeft een overzicht van reeds geregistreerde en alle overige ritten, rij- en rusttijden van uw chauffeurs. Zet uw personeel nog efficiënter in – met Fleetboard Tijdregistratie.

Fleetboard Trailer (ID en Data)

Fleetboard Trailerdata koppelt alle truck- en opleggerdata aan elkaar en biedt u volledige transparantie met betrekking tot uw complete wagenpark.

Fleetboard Messaging

Met Fleetboard Messaging kunt u berichten en adressen naar uw chauffeurs sturen – zo verkrijgt u de beste toegang tot professioneel Logistics Management.

Fleetboard Logistics

Manage uw opdrachten efficiënter – met Fleetboard Logistics.

Fleetboard Mapping en Rittenregistratie

Behoud het overzicht: uw gehele wagenpark op één kaart – Fleetboard Mapping geeft de status en positie van uw voertuigen weer.

MERCEDES-BENZ TRUCK APP PORTAL

Mercedes-Benz Truck app portaal

App Your Truck! Maak uw wagenpark met vrachtwagens nog productiever – met innovatieve apps uit het Mercedes-Benz Truck app portaal.

Software en Apps

Fleetboard Cockpit

Profiteer van Fleetboard Cockpit, waarmee u uw data van de Fleetboard diensten snel en gedetailleerd kunt analyseren en de resultaten overzichtelijk kunt weergeven.

Fleetboard DispoPilot.app

Met de Fleetboard DispoPilot.app voor Android smartphones en tablets kunt u uw logistieke processen flexibel en dynamisch vormgeven.

Fleetboard Driver.app

Informatie over een zuinige rijstijl, rij- en rusttijden en nog veel meer – direct verzonden naar uw smartphone door de Driver.app.

Fleetboard Manager App

Uw kennismaking met connectiviteit: de Manager App biedt u waardevolle informatie over uw wagenpark – eenvoudig, snel en gratis.

Fleetboard Fleet.app

De Cockpit onderweg: houd zicht op uw wagenpark – waar dan ook en op elk moment.

Hardware

Truck Data Center

Het Fleetboard Truck Data Center vormt het hart van de connected truck. Als slimme connectiviteitsmodule controleert het Truck Data Centre continu de status van de voertuigsystemen en verzendt het data in real time.

Fleetboard DispoPilot.guide

Gebruik een chauffeurstablet die Fleetboard Logistics Management, communicatie en navigatie combineert: de DispoPilot.guide is een veelzijdige, verwijderbare tool voor uw chauffeurs.