Al meer dan vijftien jaar baanbrekend op het gebied van connectiviteit

Daimler Fleetboard GmbH is in 2003 opgericht als 100% dochter van Daimler AG en combineert jarenlange, brede ervaring op het logistieke vlak met kennis van IT. Onze kernactiviteit is digitale telematica voor bedrijfswagens. Sinds de marktintroductie van de Fleetboard diensten in 2000, hebben we meer dan 285.000 trucks uitgerust met telematicasystemen voor ruim 7.000 transportondernemingen. Met ons DEKRA-certificaat garanderen wij de hoogste kwaliteitsnormen.

Het hoofdkantoor van Fleetboard is gevestigd in Stuttgart (Duitsland). Eind 2016 hebben we de Fleetboard Innovation Hub opgericht in Berlijn. De verkoopmedewerkers van Fleetboard zijn overal ter wereld actief, waarbij Europa, Brazilië en Zuid-Afrika op dit moment onze kernmarkten zijn.

Wereldwijd zijn bij Fleetboard momenteel meer dan 260 mensen werkzaam en nog eens 80 mensen in de nationale ondernemingen van Daimler AG. Elke dag werken we aan de ontwikkeling van nieuwe, innovatieve oplossingen voor transport- en logistieke bedrijven. En aan het verbeteren van onze bestaande producten en services om de toekomst van de transport- en logistieke sector vorm te geven.

Ons bestuur

Volker Hansen

Bestuurslid

CEO Fleetboard, hoofd Digital Solutions & Services MB Vrachtwagens

Marwin Umaña Lemus

Bestuurslid

CFO

Andreas Dillig

Bestuurslid

Projectmanagement en
-regeling Digital Solutions + Services MB vrachtwagens

Markus Kirschbaum

Bestuurslid

Directeur Development

Ulrike Stahlberger

Bestuurslid

Directeur Operations & Customer Care

Matthias Elsner

Bestuurslid

Directeur Product & Marketing

Lüder Sachse

Bestuurslid

Directeur Innovation

Laurent Chambon

Bestuurslid

Directeur Sales & After Sales

Zo werkt Fleetboard