Kwaliteit

 

Daimler FleetBoard GmbH groeit stabiel en bouwt ononderbroken haar product- en dienstverleningsaanbod uit. De onderneming is sinds april 2004 een DEKRA-gekeurd en gecertificeerd bedrijf naar DIN EN ISO 9001:2008.

Expeditiebedrijven en transportondernemingen investeren in betrouwbare hardware, die een herfinancieren van de aanschaffingskosten binnen 12 maanden mogelijk maken en processen in het wagenpark, planning, personeel, controlling en gedurende het transport aanzienlijk automatiseren.

Ondernemingen uit alle branches profiteren van de marktleidende FleetBoard voertuigcomputer en DispoPilot, waarvan de inbouw in vrachtwagenmerken van alle fabrikanten, het gebruik van de FleetBoard diensten op iedere willekeurige PC met internetaansluiting mogelijk maakt.

FleetBoard verschaft met zijn productportfolio en het eigen datacentrum met 24 uur-bedrijf duidelijke en toekomstzekere telematica-oplossingen, die zich probleemloos in bestaande transportmanagement systemen laten integreren. De updates van software en hardware gebeuren automatisch, waardoor geen verdere hardwareaankopen noodzakelijk zijn

X