Bedrijfsprofiel

Daimler FleetBoard GmbH werd in 2003 als 100% dochter van de Daimler AG opgericht en verenigt langjarige ervaring uit de vrachtwagenbranche en informatietechnologie know-how onder een dak. De DEKRA-gecertificeerde onderneming heeft sinds de marktintroductie van FleetBoard in het jaar 2000, meer dan 75.000 vrachtwagens bij meer dan 1.500 expeditiebedrijven uitgerust met FleetBoard hardware (stand : 9/2010).

Het FleetBoard hoofdkantoor bevindt zich in Stuttgart (Duitsland). Voor de vakkundige inbouw van de FleetBoard hardware zorgt het inbouwteam op het Wörther fabrieksterrein of bij de klanten ter plaatse. FleetBoard heeft eigen telematica-experts op diverse verkooppunten. Naast Duitsland en UK, ook in de landen Oostenrijk, Zwitserland, België en Luxemburg, Nederland, Italië, Spanje, Frankrijk, Polen, Tsjechische Republiek, Roemenië, het Nabije Oosten, Zuid-Afrika en Brazilië. Bovendien maakt het netwerk van de Daimler-organisatie een verzorging in vele andere landen ter plaatse mogelijk.

 

Wereldwijd heeft FleetBoard op het openblik meer dan 140 medewerkers (stand: 11/2010) in dienst. Hun grootste prioriteit is het verder ontwikkelen van veelbelovende oplossingen voor de dagelijkse activiteiten van transportondernemingen.

X