De FleetBoard Driver.app – de handige en informatieve ondersteuning voor job en vrije tijd!

De FleetBoard Driver.app is speciaal afgestemd op de behoeften van vrachtwagenchauffeurs. Met de app hebben chauffeurs voor de eerste keer directe toegang tot hun gegevens voor de FleetBoard-services Timemanagement en Inzetanalyse. Dit motiveert de chauffeurs en stimuleert bovendien hun eigen verantwoordelijkheid. Naast het overzicht van de actuele FleetBoard-gegevens, biedt de app verdere nuttige functies voor beroep, communicatie en vrije tijd. Dit maakt de FleetBoard Driver.app tot een optimale ondersteuning in de cabine en na het werk.

 

 

De Driver.app wordt in 24 talen aangeboden en is gratis als download verkrijgbaar in de Google Play Store in EU 29.

  • Met behulp van de Timemanager hebben chauffeurs te allen tijde zicht op hun rij- en rusttijden en wekelijkse rijtijden uit de service Timemanagement. Als ondersteuning voor de eigen organisatie kan de chauffeur gebruik maken van een reminder en individueel een alarm instellen dat optisch en akoestisch waarschuwt.
  • De service Inzetanalyse informeert de chauffeur in de Performance-coach regelmatig over de actuele rijstijlbeoordeling. De chauffeur kan zijn waardering voor afzonderlijke ritten en verschillende periodes selecteren en zo de afzonderlijke resultaten voor de analyse inzien.
  • Met de fitness-coach wordt de chauffeur gemotiveerd om op zijn gezondheid te letten. Hier kunnen fitness-video's met oefeningen worden gedownload, waarmee vrachtwagenchauffeurs zich tijdens de pauzes fit kunnen houden.
  • In Mijn community kan de chauffeur een persoonlijk profiel aanmaken, collega's en vrienden als buddy's toevoegen en wereldwijd netwerken en communiceren.

 

 

 

Download:

X