De FleetBoard DispoPilot.app – voor de flexibele en dynamische integratie van onderaannemers

De FleetBoard DispoPilot.app is uitermate geschikt voor ondernemingen die hun logistieke processen en capaciteiten flexibel en dynamisch willen uitbreiden, bijvoorbeeld door de tijdelijke integratie van onderaannemers. In het kader van de flexibele inzet van ressources is geen vast ingebouwde hardware (DispoPilot.guide) vereist. De chauffeurs van de betreffende dienstverlener kunnen gebruik maken van hun eigen, op Android gebaseerde, smartphones of tablets. De communicatie tussen de ondernemer en de chauffeurs is dankzij de DispoPilot.app gewaarborgd. De ondernemer kan in zijn eigen werkomgeving, FleetBoard Cockpit, de logistieke processen via de Transportmanagement-services en FleetBoard Mapping optimaal sturen.

 

De DispoPilot.app wordt in 24 talen aangeboden en is gratis als download verkrijgbaar in de Google Play Store in EU 29. De app valt op door haar eenvoudige administratie, intuïtieve bediening en flexibiliteit voor zowel de chauffeur als ook de ondernemer.

Hiervoor biedt de DispoPilot.app vele nuttige functies:

  • De app garandeert een eenvoudige communicatie tussen de chauffeur van de onderaannemer en de centrale.
  • Geo-gecodeerde bestemmingen kunnen direct naar een externe navigatie worden verzonden. De app zelf beschikt niet over een navigatie.
  • Analoog aan de DispoPilot.guide en DispoPilot.mobile ondersteunt de DispoPilot.app de workflow-gebaseerde afhandeling van opdrachten.
  • Actuele positiegegevens kunnen vanuit de app direct naar de centrale worden verstuurd en in de service Mapping worden opgeroepen. Zo kan ook in het geval van een voertuigdiefstal snel worden gereageerd.
  • De door de app verzonden informatie krijgt de ondernemer direct in FleetBoard Cockpit te zien.

 

 

 

Download:

X